Team

De kennisbank Bedrijfsopvolging.nl is in 2013 opgericht door fiscalist drs. François van der Hoff en internet marketeer Erwin van Ginkel. De afgelopen jaren is de kennisbank uitgegroeid tot een platform van professionals die ieder hun eigen specialiteit hebben.

Teamleden

drs. François van der Hoff

François begeleidt ondernemers en accountants in de fiscale-juridische aspecten van bedrijfsopvolging bij het familiebedrijf. De afgelopen 17 jaar heeft François gewerkt bij grote kantoren, waaronder PwC Tax, Grant Thornton en Visser&Visser. Begin 2012 is François zijn eigen adviesbureau FISCAF belastingadvies gestart.

Profiel François van der Hoff »

 

 

 


drs. Edward Odding

Edward begeleidt bedrijven bij het plannen van het business scenario. Hij heeft ervaring bij bedrijven die worden geconfronteerd met uiteenlopende omstandigheden waardoor het businessmodel niet meer voldoet en snelle verandering noodzakelijk is. Edward heeft een eigen bedrijf greentax.nl voor business scenarioplanning en koppelt de transitie en innovatie aan fiscale stimulering en subsidie regelingen. Edward heeft als consultant gewerkt bij PWC, Grant Thornton en bij grote internationale handelsondernemingen.

 

 

 


drs. Hendrik-Jan Groeneveld

Hendrik-Jan begeleidt ondernemers en accountants in de financiële aspecten van bedrijfsopvolging bij het familiebedrijf. Hendrik-Jan is specialist in bedrijfswaarderingen en financiering. Na zijn studie Bedrijfskunde heeft hij het eigen familiebedrijf geleid. Daarna is Hendrik-Jan aan de slag gegaan bij Deloitte. Sinds 2006 runt hij met twee partners adviesbureau G+.

 

 

 

 


mr. Gert Poot

Als advocaat en eigenaar van Stip advocatuur begeleidt Gert ondernemers op juridisch gebied.  Voor Stip heeft Gert ervaring opgedaan bij twee grote advocatenkantoren. Gert combineert als advocaat zijn juridische kennis met een creatieve blik en een commerciële focus.

 

 

 

 

 


drs. Glenn Siwalette

Glenn begeleidt ondernemers en accountants in de fiscale-juridische aspecten van bedrijfsopvolging bij het familiebedrijf.  Tot en met 1993 is Glenn actief geweest als inspecteur van ’s-Rijks belastingen in Den Haag en Amsterdam. Momenteel is hij onder de naam Belastingcoach zelfstandig fiscaal adviseur voor het MKB. Tevens is Glenn sinds 1990 docent belastingrecht geweest voor diverse organisaties.

 

 

 

 


drs. Erwin van Ginkel

Erwin is B2B Marketeer en begeleidt als zelfstandig ondernemer MKB bedrijven op het gebied van strategie en online marketing. De afgelopen 10 jaar heeft Erwin tientallen bedrijven geholpen met hun online positionering. Samen met François van der Hoff heeft hij in 2013 de kennisbank bedrijfsopvolging.nl opgezet. Erwin is online marketeer bij onder andere HiHaHo (SaaS for interactive video) en Neele-Vat Logistics.