François van der Hoff

Fiscalist, adviseur en oprichter Bedrijfsopvolging.nl

Belastingadvies, eerlijk en oprecht, vertrouwelijk en creatief. Ik denk graag met u mee en adviseer u pro-actief. Ik treed met open vizier richting de Belastingdienst en behaal daarmee voor u het meest optimale resultaat. Ik neem voor u de fiscale zorgen uit handen.

De familieondernemer en zijn opvolger

U loopt met de gedachte rond uw onderneming op termijn over te dragen aan uw zoon of dochter of u bent de opvolger binnen het familiebedrijf. Wat zijn eigenlijk de fiscale en juridische gevolgen als de onderneming wordt overgedragen? Is er een fiscale constructie nodig en hoe kunt u zich daar het beste op voorbereiden? De bedrijfsopvolging is een serieuze en vaak complexe aangelegenheid! Introduceer ons bij uw accountant!

Accountants- en administratiekantoren

Fiscalist François van der Hoff, de eigenaar van FISCAF belastingadvies, versterkt accountants- en administratiekantoren in de fiscale en juridische begeleiding van bedrijfsopvolging bij het familiebedrijf. De afgelopen 17 jaar heeft François gewerkt bij grote kantoren, waaronder PwC Tax, Grant Thornton en Visser&Visser. Begin 2012 is François zijn eigen adviesonderneming gestart onder de naam FISCAF belastingadvies. Vragen? Neem contact met François op (010-737 1340).

Fiscale oplossingen

Heeft u als administratiekantoor behoefte aan fiscaal advies in het algemeen en wilt u uw advies naar uw klanten kwalitatief verhogen, ga dan naar fiscaleoplossingen.nl. Wij bieden u een transparant abonnement voor telefonische helpdesk en adviesgesprekken.