Verdieping Discounted Cashflow Methode

Bedrijfswaardering is een veel voorkomend vraagstuk. Denk aan situaties van bedrijfsoverdracht, uitkoop van een aandeelhouder, management buyout, bedrijfsopvolging binnen de familie, boedelscheiding, enzovoorts.

Kennis van de meest gebruikelijke DCF waarderingsmethoden helpt u in uw praktijk bij het oplossen van waarderingsvraagstukken.

Als verdieping op de cursus “Kennismaking Discounted Cashflow Methode” organiseren wij op maandag 17 juni 2019 in Rotterdam de cursus “Verdieping DCF Methode”. De cursus is bedoeld voor MKB accountants, administratiekantoren en overige financiële dienstverleners.

Deze verdiepingscursus wordt afgestemd op de individuele wensen en vragen van de deelnemers. Te denken valt aan onderwerpen als restwaarde, kostenvoet eigen vermogen, prognoses en horizon, debt/cashfree, investeringsplannen enzovoorts.

U kunt voorafgaande een casus indienen. Tijdens deze avond licht u deze aan de andere aanwezige deelnemers toe. Met name kunt u aangeven waar u bij het waarderingsvraagstuk tegenaan loopt.

Uw specifieke aandachtspunt komt zo dus terug tijdens de verdiepingscursus. Zodat u als cursist met de behandelde stof het waarderingsvraagstuk later zelfstandig kan aanpakken. Dus: verwacht dus geen panklare oplossing. Daarvoor is de avond met meerdere deelnemers en de diverse casussen te kort. Maar wel krijgt u het instrumentarium aangereikt om stappen te maken om uw waarderingsvraagstuk af te ronden.

De cursus is aan de hand van het boek Discounted Cashlow methodeDit boek wordt u voorafgaande – als onderdeel van de cursus – toegezonden.

Volgt u ook de cursus “Kennismaking Discounted Cashflow Methode” op 20 mei 2019 dan betaalt u de pakketprijs van in totaal €499 (ex btw) voor de twee cursussen.

Het aantal deelnemers is beperkt tot maximaal 15.

De cursus duurt van 18:30 – 22:00

Lees hier de annuleringsvoorwaarden.

Evenement boeken

Aantal personen Prijs per persoon

Geef door hoeveel personen u wilt aanmelden

Available Tickets: 11
The Aantal personen ticket is sold out. You can try another ticket or another date.

Datum

17 jun 2019

Tijd

18:30 - 22:00

Kosten

€299.00
BCN Rotterdam

Locatie

BCN Rotterdam
Barbizonlaan 25 - Capelle aan den IJssel
Categorie

Organisator

Ir. Peter Schuitmaker MBA RAB
Email
info@bedrijfsopvolging.nl

Other Organizers

REGISTREREN
QR Code

Toolkit Bedrijfsopvolging

De gratis toolkit geeft praktische informatie over het gehele proces van bedrijfsopvolging.
 
Overzicht met tien praktische adviezen (e-mail)
► Voorbeeld BedrijfsOpvolgingsPlan (BOP) 
► Processchema en 12-stappenplan 
► Blijf op de hoogte van onze trainingen via de nieuwsbrief

 
close-link